u-zaruchnykakh-u-khamas-zalyshaiutsia-137-liudei-zmi

У заручниках у ХАМАС залишаються 137 людей – ЗМІ

 • 22518 переглядiв

Ізраїль заявляє, що 137 заручників все ще утримуються у секторі Газа. Речник ізраїльського уряду Ейлон Леві детально описав дані щодо заручників, зазначивши зокрема, що серед них: 20 жінок і двоє дітей, а також 11 іноземних громадян.

За даними Ізраїльського координаційного центру у справах зниклих безвісти та викрадених осіб, у секторі Газа досі залишаються 137 заручників, у тому числі одинадцять іноземців. Про це повідомляє УНН із посиланням на Tagesschau і Times of Israel.

Деталі

Серед тих людей, хто все ще перебуває в полоні після закінчення перемир'я в п'ятницю 1 грудня, зазначено 115 чоловіків, 20 жінок і двоє дітей. Про це повідомили в ізраїльському координаційному центрі. Інформацію також підтвердив речник уряду Ейлон Леві, - за словами посадовця, десятьом заручникам 75 років і більше; більшість, або 126, є ізраїльтянами, крім того 11 - іноземні громадяни, серед яких вісім людей з Таїланду.

Серед викрадених осіб Леві називає наймолодшого заручника, 10-місячного Кфіра Бібаса, його 4-річного брата Аріеля та їхню матір Ширі. Військові заявили, що розслідують заяву ХАМАС про те, що хлопчики та їх мати були вбиті.

Раніше стало відомо, що у рамках угоди ХАМАС звільнив понад 100 заручників. Натомість Ізраїль звільнив із в'язниць 240 палестинських в'язнів.

Нагадаємо

Ізраїль відновив військові операції проти Хамасу в секторі Газа, заявивши, що Хамас порушив перемир'я, не звільнивши всіх жінок-заручниць і запустивши ракети по Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль готуються вбивати лідерів ХАМАС по всьому світу після закінчення війни в Газі - WSJ

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У заручниках у ХАМАС залишаються 137 людей – ЗМІ

     • 22518 переглядiв

    Шторм у Криму: на пляжі у Гурзуфі знайшли тіло чоловіка

     • 22195 переглядiв