u-zaporizkiy-oblasti-rosiyski-okupanti-oblashtuvali-poloviy-sklad-boyekomplektu

У Запорізькій області російські окупанти облаштували польовий склад боєкомплекту

 • 225170 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Запорізька обласна військова адміністрація повідомляє, що у області російські окупанти облаштували польовий склад боєкомплекту, проте війська ЗСУ його знищили. Про це інформує УНН.

Деталі

У Пологівському районі області російські окупанти облаштували польовий склад боєкомплекту із великою кількістю снарядів до танків та артилерійських систем різного калібру. Однак там спалахнула пожежа, причиною якої є вмілі дії українських військових.

У Бердянську окупанти включають звуковий сигнал тривоги і при цьому наказують всім зачиняти вікна, двері та не залишати домівок. Таким чином росіяни намагаються створити видимість того, що це ЗСУ застосовує проти мирного населення хімічну зброю.

У Василівці росіяни відкрили свою поліцейську дільницю і закликають людей добровільно здавати зброю - навіть мисливську.

У той самий час, за словами керівника Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха, від початку повномасштабної війни з області вже виїхало близько чверті мільйона мирних мешканців.

Нагадаємо

На Запоріжжі фермерів примушують працювати за наявності спеціальних дозволів від окупаційної влади.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Пентагон відправляє 10 500 військ до Європи

     • 120939 переглядiв