u-zaporizhzhi-vidkryly-druhyi-v-ukraini-tsentr-rekrutynhu-do-syl-oborony

У Запоріжжі відкрили другий в Україні центр рекрутингу до Сил оборони

 • 76564 переглядiв

Планується організувати мережу рекрутингових центрів в кожній області, де охочі зможуть дізнатися про існуючі вакансії в українському війську та уточнити все, що їх цікавить.

У Запоріжжі по бульвару Центральний, 27 запрацював другий в Україні Центр рекрутингу до Сил оборони. Перший рекрутинговий центр працює з лютого у Львові. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла заступниця міністра оборони Наталія Калмикова, передає УНН.

"У Запоріжжі запрацював другий в Україні Центр рекрутингу до Сил оборони. Відкриття ще одного центру рекрутингу української армії відбулося за адресою бульвар Центральний, 27, і є результатом спільної роботи Міністерства оборони України, Генерального Штабу з обласною військовою адміністрацією", - повідомила Калмикова.

Вона зазначила, що центр працюватиме як консультативно-інформаційний офіс, який, за необхідності, здійснюватиме супровід зарахування охочих вступити до Сил оборони, а також у ньому громадяни можуть отримати інформацію про вакантні посади в українському війську та консультації щодо усіх питань, зателефонувавши за номерами +380 66 183 10 75 або +380 98 835 09 04.

"В листопаді минулого року, коли ми тільки розпочали розвивати цей напрям, було достатньо критики та скепсису. Але завдяки злагодженій роботі команди Міноборони, Генштабу, партнерів з приватних онлайн-майданчиків, органів місцевого самоврядування та державної влади проект "взлетів", - додала Калмикова.

Також вона додала, що планується організувати мережу рекрутингових центрів в кожній області, де охочі зможуть дізнатися про існуючі вакансії в українському війську та уточнити все, що їх цікавить.

Загалом у I півріччі 2024 року заплановано відкриття 27 таких центрів рекрутингу в обласних центрах та великих містах.

Нагадаємо

12 лютого у Львові відкрили перший в Україні Центр рекрутингу української армії, що став пілотним проектом прозорої та ефективної моделі набору військовослужбовців до української армії.

Рекрутинговий центр армії - це приміщення ЦНАП, куди людина може прийти та поставити всі питання, які цікавлять щодо служби в армії. Завдання створити мережу рекрутингових центрів по всій Україні.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Обстріл Херсону: росіяни поцілили у житловий будинок

     • 26938 переглядiв

    Вибух пролунав у Миколаєві - ЗМІ

     • 24995 переглядiв