ukenru
u-zakhoplenomu-energodari-prolunav-vibukh-poraneniy-golova-administratsiyi

У захопленому Енергодарі пролунав вибух: поранено "голову адміністрації"

 • 110163 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. У захопленому російськими окупантами Енергодарі пролунав вибух. Поранення дістали самопроголошений голова міської адміністрації андрій шевчик та його охоронці. Про це повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов, передає УНН.

Цитата

"Інтернет-ресурсами шириться інформація про вибух, який зранку 22 травня стався в Енергодарі на в. Курчатова. Всі обставини події з'ясовуються, але маємо точне підтвердження що під час вибуху отримали поранення самопроголошений голова "народної адміністрації" шевчик і його охоронці. Вони госпіталізовані до лікарні з травмами різної ступені важкості. Під час вибуху ніхто з мешканців під’їзду не постраждав. З цього можна зробити очевидний висновок що чекали саме на колаборанта і ударили точно та прицільно", — написав Орлов.

Доповнення

Окупанти отримали вказівку готувати Енергодар до так званого "референдуму". Росіяни хочуть створити інформаційну картинку, що нібито мешканці міста атомників хочуть приєднатися до росії. Насправді окупанти планують остаточно приєднати Запорізьку АЕС до “росатому”, щоб знищити енергетичну систему України.

Українські Національні Новини

Суспільство