ukenru
u-zakhidniy-serbiyi-cherez-povin-ogolosili-nadzvichayniy-stan

У західній Сербії через повінь оголосили надзвичайний стан

 • 17810 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. У Сербії через велику кількість опадів у кількох місцях сталися повені, місцева влада оголосила надзвичайний стан. Про це повідомляє УНН з посиланням на сербське видання b92.

“Велика кількість опадів створила великі проблеми у західній Сербії. Через перелив річок в декількох місцях сталися повені, а кілька муніципалітетів оголосили надзвичайний стан”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що на кількох ділянках дороги перервали рух транспорту. Повінь пошкодила мости, дерева та бетонні стовпи. Частину людей евакуювали, кілька сіл залишились відрізаними, а на десятках доріг виникли зсуви.

“Через підвищення рівня води та повені діє надзвичайна ситуація в Осечіні, Крупані, Лозниці, Любовії та Малі Зворник. У Любовії було затоплено близько 700 будинків, евакуйовано 70 домогосподарств, три мости знесло, один з яких - на головній дорозі”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив розробити комплекс заходів для ліквідації наслідків негоди у західних областях.

Українські Національні Новини

Новини Світу