u-viyni-mizh-khamas-ta-izrayilem-zaginulo-88-spivrobitnikiv-oon-tse-nayvischiy-pokaznik-za-istoriyu-isnuvannya-organizatsiyi

У війні між ХАМАС та Ізраїлем загинуло 88 співробітників ООН. Це найвищий показник за історію існування організації

 • 84739 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. З 7 жовтня через військові дії ХАМАС та Ізраїлю було вбито 88 співробітників Близькосхідного агентства ООН допомоги палестинським біженцям (UNRWA). Про це повідомляє Times of Israel, передає УНН.

Деталі

Згідно спільної заяви керівників усіх основних агентств ООН, на яку посилається ізраїльська англомовна онлайн-газета, 88 загиблих - є «найбільшою кількістю смертельних випадків Організації Об’єднаних Націй, коли-небудь зареєстрованих під час одного конфлікту».

Крім того повідомляється, що організація звернулась до ХАМАС, з вимогою звільнити заручників, яких він викрав з Ізраїлю.

Також у заяві висловлюється обурення кількістю загиблих серед цивільного населення в Газі, сторони конфлікту закликають до «негайного гуманітарного припинення вогню».

Нагадаємо

Палестинський ісламістський рух ХАМАС заявив про зникнення 60 заручників-ізраїльтян, яких вони полонили під час атаки на Ізраїль 7 жовтня.

Також УНН повідомляв, що ХАМАС намагається вивести бойовиків із сектора Гази серед евакуйованих мирних жителів. Про те, що поранені комбатанти ХАМАС були таємно занесені в списки евакуації разом із пораненими палестинськими мирними жителями, повідомляв Fox News.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Україна та ПАР виводять співпрацю на новий рівень - Кулеба

     • 110647 переглядiв

    Через ворожий обстріл Сумщини вранці загинула жінка - прокуратура

     • 73882 переглядiв

    240 авто для фронту: Favbet Foundation системно допомагає ЗСУ

     • 79128 переглядiв