u-turechchini-ta-siriyi-prodovzhuyut-ryatuvati-vtsililikh-lyudey-cherez-5-dniv-pislya-zemletrusu

У Туреччині та Сирії продовжують рятувати вцілілих людей – через 5 днів після землетрусу

 • 713328 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У прикордонних регіонах Туреччини та Сирії рятувальники продовжують діставати з-під завалів живих людей. Так сьогодні кількість врятованих вже зросла до 12. Про це повідомляє AP News, передає УНН.

Деталі

Сьогодні команда рятувальників витягла в безпечне місце сім’ю з п’яти осіб, яка п’ять днів пребувала під завалами свого будинку у місті Нурдагі в провінції Газіантеп. Першими витягли матір і дочку Хавву і Фатмагюль Аслана з-поміж насипу уламків, а пізніше дісталися до батька Хасана Аслана, проте він наполіг, щоб спочатку врятувати іншу дочку Зейнеп і сина Салтика Бугра.

У місті Іслахіє врятували 3-річну дівчинку та її батька, а у провінції Газіантеп – 7-річну дівчинку в провінції Хатай, майже 132 години після землетрусу провела під уламками. Завдяки порятунку кількість людей, врятованих у суботу, зросла до 12, незважаючи на те, що надії зменшилися через низьку температуру.

Нагадаємо

Генеральний менеджер із землетрусів і зниження ризиків AFAD Орхан Татар повідомив, що сила землетрусу в Туреччині еквівалентна вибуху 500 атомних бомб.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Україна стане членом НАТО після перемоги - Зеленський

     • 814480 переглядiв

    В Україні створять центр гуманітарного розмінування

     • 754339 переглядiв