ukenru
u-tsomu-rotsi-v-kiyevi-vidkriyut-18-parkiv-ta-skveriv

У цьому році в Києві відкриють 18 парків та скверів

 • 18412 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. У цьому році в Києві відкриють 18 парків та скверів після масштабної реконструкції. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу КМДА.

"Ми не припиняємо ремонти у київських парках: майже готовий до відкриття парк вздовж просп. Романа Шухевича на Троєщині. У парку "Сирецький" вже завершуються роботи із влаштування танцювального майданчика, інтерактивного фонтану, який гратиме улюблені композиції для дітей. Фонтан буде і в парку "Совки" на вхідній групі", - повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, на завершальній стадії капремонт парку Партизанської слави. Тут відвідувачів зустрічатиме світловий фонтан із 5 арок. Триває перша черга капремонту у фітнес-парку "Лебедине", що матиме кілька спортивних зон для відвідувачів різного віку та вподобань.

"Загалом після масштабної реконструкції цього року у Києві відкриють 18 парків та скверів. На їх облаштування місто спрямує майже 500 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у київському парку “Перемога” відкрили виставку квіткових інсталяцій, присвячену роману “Аліса в країні див”.

Українські Національні Новини

Київ