ukenru
u-tsomu-rotsi-derzhprodspozhivsluzhba-zaboronila-vidkrivati-25-taboriv-cherez-porushennya

У цьому році Держпродспоживслужба заборонила відкривати 25 таборів через порушення

 • 10443 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. З початку 2018 року Держпродспоживслужба не дозволила відкрити 25 закладів оздоровлення та відпочинку через невідповідність вимогам санітарного законодавства. Про це йдеться у звіті Держпродспоживслужби, передає УНН.

"Через невідповідність вимогам санітарного законодавства територіальними органами Держпродспоживслужби заборонено відкриття 25 закладів оздоровлення/відпочинку. Після усунення порушень 4 табори з денним перебуванням в Черкаській області та 3 табори в Житомирській області все-таки розпочали прийняття дітей на відпочинок", - йдеться у повідомленні.

Посадовими особами Держпродспоживслужби за результатами перевірок дитячих закладів оздоровлення та відпочинку надано 210 приписів та 6 розпоряджень керівникам закладів з метою приведення закладів до відповідних вимог, накладено 17 штрафів, відсторонено від роботи 8 працівників, що не пройшли періодичний профілактичний медичний огляд, поінформовано про порушення вимог санітарного законодавства правоохоронні органи у Донецькій, Чернівецькій, Херсонській та Київській областях, одну справу передано до Національної поліції (Київська область).

Нагадаємо, у цьому році в Україні було зареєстровано 125 спалахів гострої кишкової інфекції, внаслідок яких постраждали 1499 осіб, з них 813 дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП