ukenru
u-tsentri-odesi-povtorno-znosyat-nezakonnu-mansardu

У центрі Одеси повторно зносять незаконну мансарду

 • 10748 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Одеське управління державного архітектурно-будівельного контролю вдруге демонтує мансарду на Пушкінській, 34, яку намагаються незаконно побудувати двоє іноземців - громадяни США і Ізраїлю, передає УНН.

Деталі 

Як повідомляє начальник Одеського управління державного архітектурно-будівельного контролю Олександр Авдєєв на своїй сторінці в Фейсбук 8-го липня, ніяких дозвільних документів у двох іноземців на прибудову немає.

"Власників ми неодноразово попереджали про незаконність робіт і просили зупинитися, тому що це пам'ятник архітектури, але це не припиняється", - пише Авдєєв

Чиновник відзначає, що оскільки будинок на Пушкінській відноситься до числа пам'яток архітектури, роботи повинні бути санкціоновані столичною Державною архітектурно-будівельною інспекцією. Відсутність будь-якого дозволу іноземців не зупинила.

Доповнення

Нагадаємо, що з кінця травня поточного року без дозвільних документів ведуться роботи з розширення мансарди в знаменитому одеському "Пасажі", що викликало скандал в міськраді Одеси

Українські Національні Новини

УНН-Одеса