ukenru
u-tsentri-kiyeva-perekhozhogo-prikuli-kaydankami-ta-pograbuvali

У центрі Києва перехожого прикули кайданками та пограбували

 • 12122 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. У центрі Києва, на Поштовій площі, невідомі скоїли розбійний напад на перехожого: вони прикули його кайданками до бильця сходів і забрали його речі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу столичної поліції.

"Двоє зловмисників на автомобілі прибули на Поштову площу, при цьому змінивши номерний знак транспортного засобу. Коли вони побачили потерпілого, напали на нього, прикували кайданками до перил східців і відібрали рюкзак з грішми та особистими речами", – повідомили у відділі комунікації з посиланням на слова начальника Подільського управління поліції Владислава Іщенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецькій області влаштували розбійний напад з іграшковим пістолетом

Зловмисники втекли. Згодом поліцейські встановили місцеперебування одного підозрюваного, його затримали. Ним виявився 54-річний раніше судимий місцевий мешканець. Іншого підозрюваного, за даними поліції, оголосили в розшук.

"За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Його спільник перебуває у розшуку. Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Києві троє чоловіків напали на таксиста та викрали його автомобіль.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП