ukenru
u-travni-u-sferi-publichnikh-zakupivel-viyavleno-porushen-na-2-6-mlrd-grn

У травні у сфері публічних закупівель виявлено порушень на 2,6 млрд грн

 • 9491 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У травні Постійно діюча адміністративна колегія при АМКУ виявила порушень у сфері публічних закупівель на загальну суму в 2,6 млрд грн. Про це повідомив на брифінгу голова АМКУ Юрій Терентьєв, передає кореспондент УНН.

"У травні 2018 року було виявлено порушень в діях замовника, які неможливо усунути, і, відповідно, зобов'язано замовників скасувати процедуру закупівлі, на загальну суму в 550 млн грн, виявлено порушень та зобов'язано замовників усунути їх (тобто скасовано рішення про відхилення скаржників, скасовано рішення про визначення переможців) на загальну суму в 1,5 млрд грн, та встановлено порушень щодо дискримінаційних умов тендерної документації на загальну суму і, відповідно, зобов'язано замовників внести зміни до тендерної документації, на загальну суму 600 млн грн", - розповів Терентьєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Публічні закупівлі: названо найбільш оскаржуваних замовників травня

Раніше голова АМКУ Юрій Терентьєв заявив, що кількість скарг, які отримав Антимонопольний комітет, щодо порушень законодавства у сфері публічних закупівель, у травні зросла на 30,5%, у порівнянні з травнем минулого року. 

Українські Національні Новини

Економіка