ukenru
u-top-5-napryamkiv-golovnogo-aeroportu-polschi-uviyshov-kiyiv

У топ-5 напрямків головного аеропорту Польщі увійшов Київ

 • 9368 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Варшавський аеропорт імені Шопена назвав п'ять найпопулярніших регулярних напрямків за підсумками 2018 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на Варшавський аеропорт імені Шопена.

За даними головного варшавського летовища, головними найпопулярнішими напрямками стали: Лондон, Париж, Франкфурт, Київ і Амстердам.

"Номер один за кількістю пасажирів, перевезених у варшавському аеропорту імені Шопена, - це LOT Polish Airlines. У 2018 році наш національний перевізник у всіх пасажирських перевезеннях перевіз 8,7 млн пасажирів, а роком раніше - 6,8 млн пасажирів, що означає зростання на 26 відсотків", - йдеться у повідомленні.

З варшавського аеропорту виконуються рейси в обидва київські летовища - Бориспіль і Київ ім. Сікорського. Щодня з української столиці до Варшави прибуває 5-6 рейсів і цей напрямок стає все більш популярним, відзначають у Польщі.

Ми дуже раді, що пасажири цінують якість наших послуг. …У минулому році ми обслужили майже 18 мільйонів чоловік, ми стаємо все більш привабливим пунктом трансферу в Європі. Однак дані по чартерному трафіку підтверджують, що аеропорт Шопена занадто малий і скоро буде потребувати підтримки з боку додаткового порту", - сказав Петро Рудзкі з відділу маркетингу і PR аеропорту Шопена.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що Україна відбудує аеропорт "Донецьк".

Українські Національні Новини

Новини Світу