ukenru
u-telegram-zyavilasya-funktsiya-perekladu

У Telegram зʼявилася функція перекладу

 • 154908 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. У своєму аккаунті в Telegram-каналі засновник соцмережі Павло Дуров повідомив про чергове оновлення застосунку. Тепер там влаштований перекладач. Про це інформує УНН.

Деталі

На вихідних Telegram надіслав ще одне оновлення. На додаток до функцій, якими володіє програма обміну повідомленнями, розробники представили півдюжини інших покращень. Серед них – підтримка більшої кількості мов у перекладах повідомлень. Щоб увімкнути кнопку "Перекласти", перейдіть у "Налаштування" > "Мови" та налаштуйте переклад під власні потреба та мови, з яких не потребуєте перекладу.

Павло Дуров підкреслив, що Telegram став основним джерелом інформації з України та допомагає українцям та міжнародним журналістам у наданні інформації.

Цитата

"Ми визнаємо, що став основним джерелом інформації з України, і сподіваємося, що інструменти, які ми надаємо, допоможуть інформувати більше людей і врятувати більше життів. Щоб полегшити роботу журналістів у всьому світі, усі публікації загальнодоступних каналів українською мовою тепер завжди пропонують кнопку перекладу за замовчуванням", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Spotify більше недоступний для користувачів з росії.

Українські Національні Новини

Технології