u-tel-avivi-terakt-zastreleniy-ofitser-sluzhbi-bezpeki-izrayilyu

У Тель-Авіві теракт, застрелений офіцер служби безпеки Ізраїлю

 • 323502 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. У суботу вдень палестинський озброєний нападник відкрив стріляну в комерційному центрі Тель-Авіва, як наслідок загинув ізраїльський поліцейський. Нападника ліквідували. Про це пише AFP, передає УНН.

Деталі

Поліція Тель-Авіва повідомила, що озброєний чоловік відкрив стрілянину по муніципальному інспектору в центрі міста. Пораненого доправили до лікарні у критичному стані, згодом повідомили, що він помер.

Загинув 42-річний Хен Амір. Зазначається, що він був убитий, коли власним тілом запобігав нападу і врятував багато життів своєю смертю. У соц мережах опублікували фото загиблого поліцейського, яке надала його родина. 

Раніше поліція повідомила, що на стрілянину миттєво відреагував інший муніципальний інспектор і перейшов до нейтралізації терориста.

Доповнення 

Палестинського нападника доставили до тієї ж лікарні, що й ізраїльського поліцейського. Офіційні особи пізніше оголосили його смерть.

Нападником виявився 22-річний Камаль Абу Бахар. Деякі місцеві ЗМІ писали, що він був прихильником палестинського бойового угруповання «Ісламський джихад», яке Ізраїль вважає терористичною організацією.

Поки що жодне терористичне угрупування не взяло на себе відповідальність за напад.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху віддав належне пильності муніципальних службовців, які допомогли відвернути набагато серйознішу атаку.

На камерах спостереження зафіксували, ймовірно, знешкодження терориста.

The moments of the Terror attack today in #Telaviv #Israel pic.twitter.com/pQZTlzCday

— BenSabti (@BeniSabti) August 5, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Потрібні F-16: Кулеба прокоментував ракетний удар росіян

     • 281960 переглядiв