ukenru
u-tadzhikistani-vaktsinatsiyu-dlya-doroslikh-zrobili-obovyazkovoyu

У Таджикистані вакцинацію для дорослих зробили обов'язковою

 • 14535 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. У Таджикістані жителів старше 18 років зобов'язали робити вакцинацію. Про це пише УНН з посиланням на Ховар.

Деталі

Згідно з рішенням Республіканського штабу щодо посилення протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню нової інфекції COVID-19 в Республіці Таджикистан вакцинація від коронавірусу є обов'язковою для громадян старше 18 років.

Особи, які не вакциновані проти коронавірусу, повинні звернутися за медичною допомогою до сімейного лікаря або в місцеве медичний заклад. Вакцинація громадян країни виробляється на безкоштовній основі.

Також ромадянам, які в'їжджають на територію Таджикистану після поїздки в зарубіжні країни, рекомендується обов'язково пройти діагностику інфекційних захворювань коронавируса, незалежно від позитивного чи негативного результату, протягом десяти діб не контактувати з рідними і близькими і перебувати в ізольованому приміщенні.

Додатково

Всього за період пандемії Таджикистан повідомив про 13,569 випадків коронавірусу, 92 людини померли.

Уряд Греції може зробити вакцинацію проти хвороби COVID-19 обов'язковою для медичних працівників та осіб, які здійснюють догляд у будинках для людей похилого віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голубовська: коли держава вводить обов'язкові щеплення, не виконавши свої зобов'язання перед громадянами, - це насильство з особливим садизмом

Українські Національні Новини

Новини Світу