ukenru
u-sumakh-kandidati-u-nardepi-otrimuyut-pogrozi-rozpravoyu

У Сумах кандидати у нардепи отримують погрози розправою

 • 36386 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. У Сумах кандидатам у народні депутати погрожують фізичною розправою. Про це УНН повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

У місті Суми поліція відкрила кримінальне провадження за фактами надходження погроз на адреси кандидатів в народні депутати України.

Приводом для відкриття кримінального провадження стали відповідні заяви як від одного, так і від матері іншого кандидата в народні депутати.

Заявники повідомили правоохоронців, що їм на телефон почали надходити погрози фізичною розправою, у випадку, якщо обидва кандидати і надалі прийматимуть участь у виборчому процесі. Відомо, що обидва балотуються по одному й тому ж виборчому округу.

У межах розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 157 Кримінального кодексу України (Перешкоджання здійсненню виборчого права, поєднане із погрозою застосування насильства) правоохоронці проводять низку слідчих дій, спрямованих на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та винних осіб.

Нагадаємо, у Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за фактом погрози вбивством одному з кандидатів у депутати Верховної Ради.

Українські Національні Новини

Політика