ukenru
u-sudi-predstavili-video-rozmovi-iz-zaytsevoyu-pislya-smertelnoyi-dtp

У суді представили відео розмови із Зайцевою після смертельної ДТП

 • 12623 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 30 травня. УНН. Сьогодні Київський райсуд Харкова продовжив розгляд справи про смертельну ДТП у центрі міста, внаслідок якої загинули шестеро людей. Про це повідомляє УНН із посиланням на присутніх на сьогоднішньому судовому засіданні у Київському райсуді Харкова.

Так, сьогодні адвокат обвинуваченого водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова Сергій Перепелиця долучив до матеріалів справи два відеозаписи з бодікамер поліцейських, які працювали на місці ДТП. На відео зафіксовано, що в іншої обвинуваченої – водійки Lexus Олени Зайцевої – правоохоронці запитують: "Де документи?" На це Зайцева відповіла, що їх "зараз привезуть".

При цьому адвокат Зайцевої Юлія Козирь зазначила, що на відео не вказується, про які саме документи запитують правоохоронці.

Водночас сторона обвинувачення додатково вивчить відеозаписи та розгляне питання про зміну обсягу обвинувачення.

Крім того, суд продовжив запобіжні заходи обвинуваченим на два місяці. Наступне засідання у цій справі призначили на 5 червня на 14:00.

Нагадаємо, резонансна ДТП у центрі Харкова сталася 18 жовтня минулого року. Два позашляховика під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумській та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, в результаті чого загинули 6 осіб. Зараз суд вже допитав всіх потерпілих, частина свідків і водія Lexus.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП