ukenru
u-stolitsi-nazvali-rayoni-z-naybilshimi-rizikami-poriviv-teplomerezh

У столиці назвали райони з найбільшими ризиками поривів тепломереж

 • 14580 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Найбільші ризики поривів тепломереж протягом нинішнього опалювального сезону у Києві стосуються Шевченківського, Подільського, Оболонського і Святошинського районів. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Ми не застраховані від аварій в будь-якому місці. Загалом система теплопостачання зношена від 60 до 80%, в залежності від конкретного об'єкта. Найбільш важкі у цьому плані Шевченківський, Подільський район, Оболонський і Святошинський райони", - зазначив Пантелеєв.

За його словами, у цих районах традиційно відбувається найбільш складне підключення до тепла, а крім того, виникає більша кількість аварій і поривів під час опалювального сезону. Незважаючи на проведені ремонтні роботи і заміни мереж, такі проблеми вірогідні й цього року.

При цьому він додав, що, за оцінкою Світового банку, для уникнення аварійних ситуацій і стабілізації ситуації з опаленням в Києві необхідно щороку здійснювати заміну 170 км мереж протягом 5 років.

Нагадаємо, раніше в КМДА повідомляли про початок опалювального сезону в Києві 25 жовтня.

Українські Національні Новини

Економіка