ukenru
u-ssha-zastrelili-repera-young-dolph

У США застрелили репера Young Dolph

 • 26445 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. В американському місті Мемфіс невідомі застрелили Адольфа Роберта Торнтона-молодшого, відомого під сценічним іменем Young Dolph, повідомив місцевий відділ поліції у Twitter, передає УНН.

Деталі

Стрілянина сталася вдень 17 листопада в будинку № 2370 на бульварі Airways, поліцейські прибули на місце інциденту о 12:24 (20:24 за київським часом), уточнили у відомстві. У поліції наголосили, що інформація про особу загиблого є попередньою, необхідно дочекатися завершення процесу впізнання. Поки поліцейські не мають інформації про підозрюваних, додали у відомстві.

Особу загиблого підтвердили телеканал Fox13Memphis з посиланням на джерело у правоохоронних органах та телеканал WAFB-9 з посиланням на джерело, близьке до родини загиблого. За їхніми даними, загиблий – репер Young Dolph.

За даними сервісу GoogleMaps, за адресою 2370 Airways у Мемфісі знаходиться пекарня Makeda's Homemade Cookies. Пекарня 12 листопада опублікувала відеозапис, на якому, як стверджується, зображено репер. «Young Dolph каже, що кожного разу, коли він їде додому, заїжджає до Makedas Cookies», — йшлося у повідомленні пекарні. Як розповів Fox13Memphis власник пекарні Моріс Хілл, репера застрелив невідомий на вході до закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиснява на фестивалі Astroworld: проти Тревіса Скотта, Дрейка, Apple та організаторів подали позов на 750 млн доларів

Українські Національні Новини

Новини Світу