u-ssha-spalakhnuv-angar-iz-serialu-sekretni-materiali-ta-filmu-perl-kharbor

У США спалахнув ангар із серіалу "Секретні матеріали" та фільму "Перл-Гарбор"

 • 54454 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Масштабна пожежа спалахнула в історичному ангарі часів Другої світової війни на колишній авіабазі Тастін, в окрузі Оріндж (штат Каліфорнія) у США. Ангар раніше використовувався для розміщення дирижаблів, а пізніше — фігурував у кількох серіалах і фільмі “Перл-Гарбор”, повідомляє УНН з посиланням на американські ЗМІ.

Повідомлення про пожежу надійшло близько 1:30 ночі. Полум'я швидко пробило дах будівлі, який почав обвалюватися.

У гасінні будівлі, висота якої співставна з висотою 17-поверхової будівлі, був задіяний вертоліт, який використовується для гасіння лісових пожеж. Представник пожежної служби повідомив ЗМІ, що найвірнішим рішенням буде дочекатися остаточного обвалення будівлі з тим, щоб усувати залишки загоряння вже на землі. 

Повідомлень про постраждалих унаслідок пожежі не надходило. 

Ангар, що горить, один із двох найбільших у світі дерев'яних ангарів — друга така ж споруда розташована також на території колишньої авіабази Тастін.

За інформацією телеканалу NBC Los Angeles, ангари фігурували в фільмі “Перл-Гарбор”, а також серіалах “Зоряний шлях” і “Секретні матеріали”. У період Другої світової війни в ньому зберігалися дирижаблі.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Бурятії горить гірничо-збагачувальний комбінат

     • 84028 переглядiв