u-ssha-rosiianyna-zasudzheno-do-3-rokiv-pozbavlennia-voli-za-nezakonne-prydbannia-dlia-rf-mikroelektroniky

У США росіянина засуджено до 3 років позбавлення волі за незаконне придбання для рф мікроелектроніки

 • 15035 переглядiв

У США росіянина засуджено до 3 років ув'язнення за відмивання грошей та контрабанду військової мікроелектроніки для рф. Він керував мережею підставних компаній в Гонконзі для незаконного придбання технологій.

У США росіянина засуджено до 3 років ув'язнення за відмивання грошей та контрабанду військової мікроелектроніки для рф. Про це повідомляє Офіс прокурора США, передає УНН.

Деталі

У США росіянина Максима Марченка засуджено до трьох років позбавлення волі за незаконне придбання для російських організацій великої кількості американської мікроелектроніки військового призначення. Марченко визнав себе винним у відмиванні грошей та контрабанді.

Прокурор Південного округу Нью-Йорка Деміан Вільямс підкреслив, що цей вирок є важливим кроком у боротьбі з тими, хто намагається обійти закони США для отримання доступу до чутливих технологій. Вільямс наголосив на незламній рішучості його офісу притягати до відповідальності тих, хто порушує закон і використовує шахрайські схеми для надання підтримки ворожому військовому потенціалу.

Максим Марченко керував мережею підставних компаній в Гонконзі, які незаконно придбали мікроелектроніку для російських замовників. Він використовував обманні тактики, щоб приховати справжній кінцевий пункт призначення технологій, що мають військові застосування, такі як окуляри нічного бачення та системи теплової оптики.

США запровадили санкції проти росіянина та його фірми через підтримку КНДР01.09.23, 01:44 • [views_471810]

Популярні

Новини по темі

Президент США Джо Байден захворів на COVID-19

 • 88825 переглядiв