ukenru
u-ssha-e-snoudena-zvinuvachuyut-u-kontaktakh-z-rosiyskimi-spetssluzhbami

У США Е.Сноудена звинувачують у контактах з російськими спецслужбами

 • 8294 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Екс-співробітника Агентства національної безпеки (АНБ) США Едварда Сноудена звинувачують у комунікації з російськими службами безпеки під час перебування в екзилі у Москві, передає УНН з посиланням на РадіоСвобода.

Звинувачення містяться у звіті комітету розвідки Палати представників, частина якого була оприлюднена 22 грудня. Але свідчення, які підтверджують звинувачення щодо комунікації Сноудена з російськими спецслужбами, залишаються засекреченими.

"Е.Сноуден завдав серйозної школи національній безпеці, а більшість викрадених документів не мають нічого спільного з програмами щодо конфіденційності індивідуальних інтересів. Натомість вони стосуються військових, оборонних та розвідувальних програм, які є цікавими американським ворогам", – йдеться у звіті.

У документі наголошується, що з часу прибуття до Москви Едвард Сноудена, він мав регулярні контакти з російськими спецслужбами.

Як повідомляв УНН, комітет Палати представників Конгресу США з розвідки назвав екс-співробітника Агентства національної безпеки (АНБ) Едварда Сноудена злочинцем.

Українські Національні Новини

Новини Світу