ukenru
u-spravi-eksberkutivtsiv-dopitali-spivrobitnika-spetspidrozdilu

У справі "ексберкутівців" допитали колишнього співробітника спецпідрозділу

 • 9644 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Святошинський районний суд Києва під час розгляду кримінального провадження стосовно колишніх бійців спецпідрозділу "Беркут", яких підозрюють у масовому вбивстві активістів Майдану 20 лютого 2014 року, допитав співробітника спецпідрозділу "Беркуту", який є свідком захисту. Про це у коментарі журналісту УНН повідомив адвокат ексберкутівців Олександр Горошинський.

"Сьогодні був допитаний свідок захисту на прізвище Вовк, який є співробітником спецпідрозділу "Беркут", та якого було поранено 18 лютого 2014 року з вогнепальної зброї", - сказав Горошинський.

Адвокат додав, що наступне засідання відбудеться 19 листопада.

Як повідомлялося, на 21 листопада запланований допит народного депутата VIII скликання Сергія Пашинського у розгляді кримінального провадження стосовно колишніх бійців спецпідрозділу “Беркут”, яких підозрюють у вбивстві активістів Майдану наприкінці лютого 2014 року.

Нагадаємо, з 22 ексбійців “Беркуту” у розшуку перебуває 18 осіб, інші - під вартою. Начальник департаменту захисту національної діяльності СБУ Дублік доповів, що деякі з колишніх бійців “Беркуту” перебувають на території Білорусі та Польщі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП