u-smolenskii-oblasti-rf-drony-namahalysia-atakuvaty-aviatsiinyi-zavod-roszmi

У смоленській області рф дрони намагалися атакувати авіаційний завод - росЗМІ

 • 34093 переглядiв

Безпілотники атакували авіаційний завод у Смоленській області Росії, при цьому один дрон був збитий, а інший спричинив вибух на заводі, але ніхто не постраждав.

Безпілотники намагалися атакувати авіаційний завод у смоленській області росії 26 листопада. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, пише УНН. 

Деталі

Зазначається, що спроба атаки авіаційного заводу в рф сталася вранці 26 листопада.

Всього у бік заводу нібито летіло як мінімум два безпілотники літакового типу.

Один дрон нібито був збитий у задніпровському районі міста. За півгодини над смоленськом був помічений ще один безпілотник - цього разу його нібито ліквідували  сили РЕБ.

У підсумку дрон упав на дах одного з цехів заводу і вибухнув. Унаслідок вибуху було пошкоджено сам дах і балку перекриття. Постраждалих немає.

- йдеться у повідомленні.

Доповнення

Це вже не перша спроба атаки на смоленський авіаційний завод за останній час. Кілька днів тому безпілотник спробував завдати удару по території заводу, але також нібито був ліквідований силами РЕБ.

Додамо

27 листопада у міноборони росії заявили про масовану атаку десятків безпілотників: над московською, тульською, калузькою та брянською областями вночі збили 11 дронів; згодом вказали про ще 9 БПЛА, які деякий час кружляли і начебто були знешкоджені силами ППО країни-агресора.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У росії вийшло з берегів берингове море і затопило аеропорт

     • 31497 переглядiв

    Ігнат розповів, як негода впливає на дії ворога та роботу ППО

     • 40019 переглядiв