ukenru
u-sluzi-narodu-ne-viklyuchili-scho-vizit-stoltenberga-zavadit-nardepam-rozglyanuti-vazhlivi-pitannya

У "Слузі народу" не виключили, що візит Столтенберга завадить нардепам розглянути важливі питання

 • 8492 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Народні депутати України сьогодні можуть не встигнути розглянути питання про створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування вибухів на військових складах, а також щодо конфіскації незаконних активів, у тому числі, через візит генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. Про це розповів перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко журналістам у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"Підтримувати будемо, але не знаю, чи дійдемо до нього. Дуже багато питань, плюс — візит Столтенберга. Трохи є організаційні питання", - зазначив Корнієнко, відповідаючи на запитання, чи буде фракція голосувати за створення ТСК щодо розслідування вибухів на військових складах.

При цьому, він додав, що фракція також очікує на розгляд законопроекту 1031 щодо конфіскації незаконних активів осіб, втім також не знає, чи дійде до нього черга сьогодні.

Нагадаємо, у порядку денному ВР на сьогодні проект закону "Про публічні електронні реєстри" №2110 та альтернативний №2110-1, законопроект "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" №2179, а також проект закону "Про внесення змін до Закону України "Про добровільне об’єднання територіальних громад" (щодо спрощення процедури затвердження перспективних планів формування територій громад Автономної Республіки Крим, областей)" №2189.

Також нагадаємо, що сьогодні парламентарі ухвалили рішення про зняття недоторканності з народного депутата Ярослава Дубневича й дали дозвіл на його затримання і арешт. 

Українські Національні Новини

Політика