ukenru
u-sidneyi-vpershe-z-pochatku-pandemiyi-covid-19-vveli-dvotizhneviy-lokdaun

У Сіднеї вперше з початку пандемії COVID-19 ввели двотижневий локдаун

 • 17328 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. У Сіднеї та деяких прилеглих районах буде введений жорсткий двотижневий карантин через спалах COVID-19. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Цитата:

"У суботу в Сіднеї та деяких прилеглих районах буде введена жорстка двотижнева ізоляція від COVID-19, оскільки влада щосили намагається контролювати спалах, що швидко поширюється, дуже заразного варіанту "Дельта", кількість хворих зросла до 80", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що деякі частини Сіднея, найбільшого міста Австралії, вже були заблоковані через спалах, але органи охорони здоров'я заявили, що випадки захворювання і місця зараження ростуть занадто швидко.

За правилами, що діють до 9 липня, люди можуть вийти з дому для медичного обслуговування, освіти або покупок і на роботу. Інша частина штату матиме обмеження на публічні збори, маски будуть обов'язковими в приміщенні.

Австралія добилася більшого успіху в боротьбі з пандемією, ніж багато інших країн з розвиненою економікою, завдяки швидкому закриттю кордонів, дотримання правил соціального дистанціювання і суворого дотримання вимог, повідомивши про трохи більше 30 400 випадків захворювання і 910 випадків смерті від COVID-19.

Сідней переживає "найстрашніший період" коронавірусу на тлі спалаху "дельта-штаму".

Контекст

"Дельта" штам виявили більш, ніж в 90 країнах світу.

За останніми даними, випадки варіанту коронавірусу Delta були виявлені у Великій Британії, Індії, Китаї, США, Канаді, Португалії, Польщі, Швейцарії, Росії, Туреччини, Японії та Непалі. Також перший випадок "дельта-штаму" коронавірусу виявили в Мінську і в Словаччині.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данилов в коментарі УНН повідомив, що в Україні зафіксовано 2 випадки коронавірусу "дельта" штаму.

В результаті чого, в Україні заборонили в'їзд громадянам чотирьох країн без тесту на коронавірус.

Українські Національні Новини

Новини Світу