u-serebrianskomu-lisnytstvi-vidbyly-dekilka-shturmiv-voroha-okupanty-obstrilialy-nevske-ta-bilohorivku-ova

У Серебрянському лісництві відбили декілька штурмів ворога, окупанти обстріляли Невське та Білогорівку - ОВА

 • 52168 переглядiв

Російські війська минулої доби активізувалися у Луганській області, обстріляли з мінометів та артилерії Невське та Білогорівку, повідомив у четвер голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Учора наші хлопці відбили у Серебрянському лісництві декілька штурмів. Окупанти вперто лізли уперед. Також вони намагалися прорвати українську оборону поблизу Стельмахівки на Сватівщині - підсумок аналогічний

- зазначив Лисогор.

Деталі

Під мінометний та артилерійський вогонь потрапили Невське та Білогорівка.

До звільнених сіл привезли допомогу та евакуювали звідти до лікарні жінку.

"До медичного закладу на Донеччині госпіталізували 59-річну жительку прифронтової Макіївки. В неї загострилося хронічне захворювання", - повідомив очільник Луганщини.

"Також до звільнених сіл доправили допомогу", - додав начальник обласної військової адміністрації. Зокрема, регулярні 500 буханок хліба на тиждень. Зібрали в громадян поточні потреби та вчергове запропонували усебічну підтримку в евакуації.

На окупованих територіях, з його слів, у Лисичанську вже втретє за рік обіцяють забезпечити електропостачанням, у сусідньому Сєвєродонецьку невдоволені сумами в платіжках за це ж саме світло.

Нагадаємо

Сили оборони у ніч на 30 листопада знищили у небі над Україною 14 з 20 ударних дронів типу Shahed. ППО працювала у південних, східних та центральних областях.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський очікує, що Україна отримає перші F-16 у 2024 році

     • 50087 переглядiв