u-rostovskiy-oblasti-upav-nevidomiy-bezpilotnik

У ростовській області упав невідомий безпілотник

 • 319364 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. У ростовській області рф впав безпілотний літальний апарат, його приналежність встановлюється. На місці працюють спеціалісти міноборони росії. Про це повідомив губернатор ростовської області рф василь голубєв, пише УНН

Цитата

«У хуторі Дараганівка Неклинівського району впав безпілотний літальний апарат. В результаті пошкоджено покрівлю приватного домоволодіння та автомобіль. Бригада швидкої медичної допомоги виїхала на місце, але постраждалих наразі не зафіксовано», — написав Голубєв.

Деталі

Місцеві пабліки публікують відео з безпілотником. Очевидці на відео кажуть, що внаслідок падіння БПЛА у них зникло світло.

Також повідомляється, що дрон зачепив житловий будинок, автомобіль, проорав асфальт і спалахнув. Уламки лежать на дорозі. Інформації щодо постраждалих немає.

Нагадаємо, 28 липня у місті таганрог ростовської області рф пролунав вибух. міноборони росії прокоментувало вибух у таганрозі, заявивши, що Збройні сили України випустили ракету С-200 по місту, але її було збито на підльоті до населеного пункту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ Криму зранку знову "бавовна": про вибухи повідомляють з Красноперекопська, Севастополя і Балаклави

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У ростовській області упав невідомий безпілотник

     • 319364 переглядiв

    Влада Чехії заморозила активи російського олігарха

     • 351598 переглядiв