u-rostovskii-oblasti-prolunav-shche-odyn-vybukh-na-naftobazi-yaku-naperedodni-atakuvaly-ukrainski-drony

У ростовській області пролунав ще один вибух на нафтобазі, яку напередодні атакували українські дрони

 • 24210 переглядiв

На нафтобазі у Ростовській області РФ, атакованій українськими дронами, стався новий вибух. Пожежа триває другу добу, постраждало 18 пожежників, оголошено режим НС.

На нафтобазі у ростовській області рф, яку вчора атакували Сили оборони України, вибухнув ще один резервуар з паливом. Пожежа триває вже другу добу. Про це пишуть місцеві  російські Telegram-канали, передає УНН.

Деталі

Місцеві повідомляють, що сьогодні на нафтобазі пролунав ще один потужний вибух, ймовірно, це загорівся ще один резервуар із паливом.

Як пишуть росЗМІ, внаслідок інциденту постраждали 18 пожежників. 5 у важкому стані, готуються до прибуття санавіації; 13 надано медичну допомогу.  Також у місті оголошено режим НС.

Окрім того, росЗМІ повідомляють, що резервуари на нафтобазі у Пролетарську були повним, тож загасити пожежу фактично неможливо - потрібно чекати декілька днів, коли вигорить усе паливо. 

Доповнення 

Гасіння пожежі на нафтобазі "ФДКУ комбінат "Кавказ" у місті пролетарськ ростовської області, яка була атакована дронами-камікадзе в ніч на 18 серпня, триває вже другу добу

Через дим від палаючих нафтопродуктів влада попросила мешканців міста обмежити перебування на вулиці.

Нагадаємо

Джерела УНН повідомляли, що у ніч на 18 серпня в результаті операції української розвідки було уражено нафтобазу ростовській області рф, яка працювала на ворожий ВПК та забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.

Популярні

Новини по темі

Херсон вранці зазнав атаки рф: постраждала жінка в магазині

 • 25782 переглядiв

Джон Апреа, актор "Хрещеного батька 2", помер на 83-му році життя

 • 12177 переглядiв

На Дніпропетровщині знищили ворожий дрон-розвідник

 • 25954 переглядiв