u-rosiyi-zayavlyayut-pro-vibukh-drona-v-rayoni-kurskoyi-azs-ta-zbittya-bpla-bilya-voronezha

У росії заявляють про вибух дрона в районі курської АЗС та збиття БПЛА біля воронежа

 • 346788 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. російська влада заявила про падіння у ніч на п’ятницю безпілотника у курчатові, де знаходиться курська АЕС. Також у воронежі ворожа ППО нібито збила три дрони в області. Про це повідомляє УНН із посиланням на губернатора курської області романа старовойта у Telegram, губернатора Воронезької області олександра гусєва у Telegram та російські ЗМІ.

Що відомо про вибухи у курчатові

Губернатор курської області заявляє, що уночі в місті курчатов, де розташована АЕС, сталося падіння дрона. За його словами, нібито "критично важливих об'єктів унаслідок падіння дрона і його подальшої детонації пошкоджено не було".

Пошкоджений багатоквартирний будинок. Серед мирних жителів постраждалих немає.

Місто курчатов знаходиться за 4 км від Курської АЕС, на південному березі ставка-охолоджувача. Військові оточили район, повідомлять російські ЗМІ.

Що відомо про вибухи у воронежі

Губернатор воронезької області заявляє, що за кілька кілометрів від воронежа засоби протиповітрянної оборони нібито виявили та знищили три безпілотника.

Жертв, постраждалих та руйнувань нібито немає.

Доповнення

Раніше УНН повідомляв, що у воронежі та місті курчатов курської області росії ввечері та вночі прогриміли потужні вибухи.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Франція посилює заходи безпеки у День взяття Бастилії

     • 518696 переглядiв

    У США почали розслідування щодо розробника ChatGPT

     • 604823 переглядiв