u-rosiyi-zastrelili-kapitana-pidvodnogo-chovna-z-yakogo-mogli-zapuskati-kalibri-po-ukrayini-roszmi

У росії застрелили капітана підводного човна, з якого могли запускати «Калібри» по Україні — росЗМІ

 • 2641948 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. У краснодарі, росія, вбили заступника начальника міського відділу мобілізаційної роботи станіслава ржицького. РосЗМІ повідомляли, що він командував підводними човнами Чорноморського флоту, які можуть запускати ракети «Калібр». Про це повідомляє російське пропагандистське агенство «ТАСС», а також російський пропагандистський Telegram-канал Baza, пише УНН

Деталі 

За даними Baza, ржицького вбили чотирма пострілами у спину 10 липня під час ранкової пробіжки. Кілер давно стежив за військовим та підібрав місце, яке не охоплюється камерами відеоспостереження, зазначає Telegram-канал.

Припускається, що кіллер міг відстежувати маршрут ржицького за програмою Strava, в якій військовий викладав результати своїх пробіжок. Він щодня бігав одним й тим самим маршрутом.

Поліцейські розіслали орієнтування з потенційним кілером — це чоловік середнього віку.

У липні 2022 року журналісти проєкту NGL.media назвали імена капітанів підводних човнів росії, які атакують Україну з Чорного моря ракетами «Калібр». Серед них був ржицький. За даними журналістів, він командував підводним човном «Краснодар», до цього — був командиром човна «Алроса».

ржицький також фігурував у базі сайту «Миротворець» як військовий злочинець.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Розв'язка зовсім скоро: “кадирівців” розгромили у Бахмуті

     • 1007592 переглядiв

    На Київщині жінка збила школяра на самокаті

     • 1019294 переглядiв