ukenru
u-rosiyi-zaklikali-zaboroniti-noviy-film-marvel-cherez-geroyiv-netraditsiynoyi-oriyentatsiyi

У Росії закликали заборонити новий фільм Marvel через героїв нетрадиційної орієнтації

 • 30742 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Депутат Держдуми від фракції "Єдина Росія" Віталій Мілонов закликав російські кінотеатри відмовитися від показу фільму "Вічні", в якому будуть присутні персонажі з нетрадиційною орієнтацією. Про це він повідомив в коментарі редакції "Слово і Діло", передає УНН.

Так, кіностудія Marvel оголосила, що в її новому фільмі про супергероїв "Вічні" будуть присутні персонажі-геї. При цьому пара матиме дитину. Свою думку про даний фільм попросили висловити депутата Милонова.

"Звичайно, такі фільми не для широкої аудиторії, ні в якому разі не можна їх показувати публічно, тому що фільми з контексту абсолютно еротичної ненормальною продукції. Інша справа, якщо цей фільм розповідає історію, пов'язану з каліцтвами і іншими подібними речами. Ми ж не забороняємо кіно про злочинців, де розповідається про якусь потворність? Але природно, що показувати такі фільми в публічних мережах ні в якому разі не можна", - цитують російського депутата.

Повідомляється, що політик не сумнівається, що в ідеї ввести в фільм персонажів нетрадиційної орієнтації, особливо в екранізацію коміксів, які люблять глядачі всього світу, є вже навіть не прикрита ЛГБТ-пропаганда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Швейцарії на референдумі заборонили дискримінацію ЛГБТ

"Це і є справжнісінька ЛГБТ-пропаганда, ніякого іншого сенсу знімати такі фільми немає. Це в чистому вигляді фільми пролобійовані і профінансовані низкою політичних кіл, які не те, щоб завуальовано - безпосередньо ведуть цю пропаганду", - поділився своєю думкою петербурзький депутат.

У виданні також поцікавилися у Милонова, чи можуть заборонити вихід "Вічних" в російський прокат.

"Знаючи позицію надзвичайно м'яку багатьох наших кіноекспертів, всяке може бути. Щиро сподіваюся, що цей фільм не отримає прокатне посвідчення", - резюмував депутат.

Нагадаємо, що "Вічних" з Анджеліною Джолі, Річардом Медденом і Сальмой Хайек в головних ролях вийде 6 листопада 2020 року. Картина представить нових персонажів кіновсесвіту, відомих фанатам з коміксів.

Українські Національні Новини

Культура