ukenru
u-rosiyi-deputat-derzhdumi-zvernuvsya-do-politsiyi-z-zayavoyu-pro-pobittya

У Росії депутат Держдуми звернувся до поліції з заявою про побиття

 • 8156 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Співробітники поліції Санкт-Петербурга склали протокол за фактом нападу на депутата Держдуми від фракції "Єдина Росія" Віталія Мілонова, зафіксувавши у нього забиття. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

За словами політика, конфлікт стався напередодні в службовому приміщенні на штрафмайданчику, куди доставили машину його знайомого.

"Вони полізли в бійку, коли я хотів зайти і попросити документи", - зазначив Мілонов, уточнивши, що працівники стукнули його дверима в приміщенні, де відбувалося оформлення.

"Суть конфлікту полягала в тому, що вони вимагали внести гроші готівкою, без зволікання, інакше буде гірше. Мене вдарили дверима, бачачи, що там є відеофіксація", - додав він.

На відео, яке опублікувало одне з російських ЗМІ, потрапив той самий момент, через який Віталій Мілонов звернувся в поліцію. Співробітник стоянки притиснув його на виході дверима.

"Ти чого мене б'єш? Ти чого мене б'єш дверима?" - обурився Мілонов.

У якийсь момент співробітник стоянки висмикнув з рук депутата фото машини. Це і стало початком конфлікту. Але удару, який міг спричинити побої, про які говорить депутат, на відео немає.

Мілонов запевнив, що він відразу представився, показав депутатське посвідчення і поводився коректно.

"Я депутат, я ж не міг відповісти, як будь-який мужик відповів на б на такі дії - пов'язав би (нападника) і здав би в поліцію. Я, як депутат, повинен був викликати поліцію. Поліція склала протокол, я зафіксував (в ньому), що у мене удари, щоб вони потім не намагалися відкрутитися".

При цьому Мілонов зазначив, що його знайомий готовий був заплатити штраф, сам автомобіль був евакуйований з внутрішньоквартальної території.

"За великим рахунком мали право, ніхто не сперечається, що це треба робити, але як це зробили: її затягли, зламавши коробку передач, порвавши бампер", - розповів він.

Після втручання поліції машина була повернена власникові, проте зараз, додав депутат, вона "не придатна до використання".

Як повідомляв УНН, екс-депутат Держдуми прокоментував розслідування ФБР проти Коломойського.

Українські Національні Новини

Новини Світу