u-rosiyan-problemi-z-logistikoyu-raketonosiyi-u-portakh-rf-a-kalibri-v-okupovanomu-krimu-pletenchuk

У росіян проблеми з логістикою: ракетоносії у портах рф, а зарядитися можуть в окупованому Криму - Плетенчук

 • 132273 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Через вимушене перебазування носіїв крилатих ракет до російських портів, у ворога виникла проблема з логістикою: щоб заряджатися ракетами, кораблям потрібно повертатися до Севастополя у тимчасово окупованому Криму. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Військово-морьских сил ЗС України Дмитро Плетенчук, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ворог був змушений передислокувати свої носії крилатих ракет до новоросійська, але логістика, яка їх обслуговувала, залишилася в Севастополі. Вони не можуть завантажувати «калібри» у новоросійську. Через це спостерігаємо паузу у використанні ракет. Поки вони не вирішать цю проблему, застосовувати крилаті ракети фактично не можуть. Зараз їм потрібно переходити до Севастополя, щоб зарядитися, а це для них небезпечно», - розповів Плетенчук.

Деталі

Він зазначив, що наразі в портах тимчасово окупованого Криму росіяни тримають кораблі, які не мають для них першочергового значення. Зокрема, великі десантні кораблі, сторожові або протимінні тральники. А найбільш боєздатні кораблі виведені з Криму до російських портів. При цьому періодично ворог змушений перебазовувати свої кораблі з новоросійська до туапсе, бо не вистачає причального фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уражені в окупованому Криму десантні катери рф пішли на дно – розвідка

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    СБУ оголосила підозру окупанту, який катував людей на Миколаївщині

     • 64742 переглядiв

    Нардепу Дубінському оголосили підозру у держзраді

     • 100197 переглядiв

    Навідник російської ракети на Харківську ОВА отримав довічне

     • 88483 переглядiв