u-rosii-zrostaie-riven-nevdovolennia-viinoiu-skibitskyi

У росії зростає рівень невдоволення війною ― Скібіцький

 • 29415 переглядiв

росія щодня призиває 1000-1200 осіб для поповнення втрат на фронті, а невдоволення росіян мобілізацією зросло до 69%, повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Держава-агресор рф призиває до окупаційної армії 1000-1200 осіб щоденно, аби поповнювати втрати на фронті.  На фоні рівень невдоволення російського населення примусовою мобілізацією зріс майже до 70%.  Про це повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький під час дискусії у межах заходу "Україна та світ попереду 2024", передає УНН.

За різними підрахунками, кожного дня рф здатна призивати до своїх збройних сил шляхом мобілізації та рекрутування близько 1000-1200 осіб. Це щоденно … Загалом росія намагається підтримувати рівень укомплектованості свого угруповання, бойових частин, які перебувають на лінії зіткнення, на рівні 92-95%, щоб зберігати темп наступу.

― розповів Вадим Скібіцький.  

Деталі

Представник ГУР МО України Вадим Скібіцький під час свого виступу на "Україна та світ попереду 2024", організованому виданням NV, відзначив, що таку тактику агресор застосує, аби поповнити втрати на фронті, що держава-агресор зазнає у війні проти України постійно.  

Також він розповів, що в рф  зростає і невдоволення мобілізацією: якщо на початку року проти примусового призову до армії виступали близько 60% росіян, то станом на грудень 2023-го цей показник зріс до 69%.  

Це ще не є ознакою того, що будуть протести, але такі настрої в російському суспільстві вже є.

― пояснив Вадим Скібіцький.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У росії зростає рівень невдоволення війною ― Скібіцький

     • 29415 переглядiв

    В окупованому Бердянську пролунали вибухи

     • 36890 переглядiв

    Запоріжжя атакували ракетами, є руйнування – ОВА

     • 38087 переглядiв