ukenru
u-rnbo-zaiavyly-shcho-kyiv-ni-z-kym-ne-bude-uzghodzhuvaty-yaki-tsili-vrazhaty-u-rf

У РНБО заявили, що Київ "ні з ким не буде узгоджувати", які цілі вражати у рф

 • 26920 переглядiв

Київ не проситиме дозволу на нанесення ударів по військово-промислових об'єктах росії, які постачають російську армію, і удари по таких об'єктах будуть продовжені, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Київ ні в кого не питатиме дозволу про те, які цілі накривати на території росії. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, коментуючи нещодавні удари по об’єктах у рф, передає УНН із посиланням на Радіо Свобода.

Якщо ми добралися вже до Рязані сьогодні, то це ще далеко не наш рекорд. Повірте, далі буде і ми не будемо зупинятися. Більш того, ні з ким не будемо узгоджувати, які цілі будемо накривати в рф, що стосується військово-промислового комплексу, того, що живить російську армію – воно все буде знищуватися 

– заявив Данілов.

Додамо

Також він відреагував на повідомлення формувань легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" і "Сибірського батальйону" про бойові дії у бєлгородській і курській областях рф.

"У росії якесь там волевиявлення і поїхали ці люди проголосувати. Звичайна практика. Це ж громадяни рф, з паспортами росії й мають право", – говорить секретар РНБО.

Напередодні стало відомо, що Служба безпеки України організувала атаки на три нафтопереробних заводи в росії, а також разом з іншими частинами Сил оборони атакувала дронами авіабазу Військово-повітряних сил РФ у Бутурлинівці та військовий аеродром у Воронежі.