ukenru
u-rizi-cholovik-pobiv-yunaka-z-ukrayinskim-praporom

У Ризі чоловік побив юнака з українським прапором

 • 138116 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. У столиці Латвії Ризі поліція затримала чоловіка, який побив юнака з українським прапором. Про це пише УНН з посиланням на Delfi.

Деталі

Інцидент стався 20 травня приблизно о 20:00 після вечірньої ходи. Чоловік вийшов зі свого авто (BMW) та завдав тілесних ушкоджень юнакові 2003 року народження, на плечах в якого був прапор України.

Після зробленого чоловік поїхав з місця події. Місцева поліція розпочала кримінальний процес, під час якого було встановлено особу винуватця і якою машиною він пересувається.

Правоохоронці знайшли цю машину в одному із дворів приватного будинку, проте на авто було замінено номер державної реєстрації – можливо, винний намагався приховати своє місцеперебування.

Приблизно о 2 години ночі підозрюваного затримали. Ним виявився чоловік 1984 року народження, який переховувався за димарем на горищі за місцем свого проживання. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Найближчим часом буде ухвалено рішення про застосування запобіжного заходу. Чоловік раніше вже потрапляв у поле зору поліції.

Додамо

Під час акції протесту біля посольства росії у Вашингтоні світлотехніки спроектували зображення українського прапора на стіні будівлі. Персонал посольства намагався використати світло білого прожектора, щоб закрити його.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП