ukenru
u-rivnenskiy-oblasti-pyaniy-vodiy-na-smert-zbiv-divchinu-pidlitka

У Рівненській області п'яний водій на смерть збив дівчину-підлітка

 • 11843 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Нетверезий водій скоїв наїзд на 17-річну дівчину-пішохода у селищі Зарічне Рівненської області, внаслідок чого вона загинула. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 4 вересня, близько 14-ї години. Поліцейські встановили, що у селищі Зарічне 50-річний водій "Таврії", перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та на узбіччі здійснив наїзд на 17-річну дівчину-пішохода. Від отриманих травм неповнолітня померла на місці", - йдеться в повідомленні.

Результат освідування водія на стан алкогольного сп'яніння показав 2,5 проміле. Чоловіка затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

"У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчий клопотатиме про обрання запобіжного заходу - тримання під вартою", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області водій на автомобілі збив 15-річну дівчину, а потім втік. Внаслідок аварії дівчинка загинула на місці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП