u-rf-ye-problemy-z-planom-naboru-zhyvoi-syly-y-tse-bude-maty-vplyv-na-sytuatsiiu-na-fronti-yusov

У рф є проблеми з планом набору живої сили, й це буде мати вплив на ситуацію на фронті – Юсов

 • 26479 переглядiв

Представник ГУР Андрій Юсов розповів про проблеми рф з набором нових контрактників. Це матиме вплив на ситуацію на фронті, незважаючи на спроби поповнити втрати.

В росіян є проблеми із планом набору живої сили й  це так, чи інакше буде мати вплив на ситуацію на фронті. Про це розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Телеведучий зазначив, що командувач Національної гвардії бригадний генерал Олександр Півненко заявив, що вважає, що російські війська за місяць-півтора не зможуть вести активні штурмові дії й змушені будуть стати в оборону.

Також він запитав в Юсова, як воєнна розвідка  оцінює здатність росіян наступати.

Зрозуміло, що подібні оцінки робляться на підставі, зокрема великих втрат в живій силі, техніці, силах та засобах противника. Так, наразі вони можуть поповнювати ці втрати, але спостерігаються вже проблеми серйозні, суттєві з набором нових контрактників і все нові стимули держава-агресор вигадує на різних рівнях для того, щоб залучати нове гарматне м'ясо, але ця машина починає давати збій

- відповів Юсов.

Тому за його словами, такі прогнози з'являються. 

Вже зараз ми можемо констатувати, що є проблеми із планом набору живої сили і це так чи інакше буде мати вплив на ситуацію на фронті

- сказав Юсов.

Доповнення

Аналітики DeepState повідомляють, що на фронті фіксують просування росіян у напрямку Покровська.

Головнокомандувач Олександр Сирський заявляв, що втрати російської армії "втричі" перевищують Сили оборони України, а на деяких напрямках "навіть більші". 

Ще плюс 950 окупантів і 7 танків: Генштаб оновив дані про втрати26.07.24, 07:26

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 26 липня: гривня продовжує зміцнюватись

 • 16244 переглядiв