ukenru
u-restorani-pid-lvovom-otruyilisya-vosmero-lyudey

У ресторані під Львовом отруїлися восьмеро людей

 • 13626 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 31 липня. УНН. Після харчування у ресторані "Княжий двір" у селі Сокільники на Львівщині до інфекційної лікарні потрапили восьмеро людей. Про це кореспонденту УНН повідомив завідувач п’ятого відділення обласної інфекційної лікарні Ігор Мартинюк.

"Зараз у лікарні перебуває семеро пацієнтів, одна людина лікується амбулаторно. Стан потерпілих середньої важкості. У них були такі симптоми: нудота, блювота, температура, діарея. Це ознаки гострої кишкової інфекції. Пацієнти в ресторані їли різні страви, причину отруєння встановить санепідемслужба", - сказав Ігор Мартинюк.

У самому ресторані заявляють, що їхня кухня безпечна. 

"На нашу думку, причиною отруєння могли стати продукти або ж алкогольні напої, що клієнти принесли до закладу із собою (під свою відповідальність).

На час проведення розслідування, ми тимчасово зупинили нашу діяльність та активно співпрацюємо з державними органами, допомагаючи їм, надаємо всю необхідну інформацію для з’ясування причин та умов отруєння", - повідомили у закладі, а також додали, що співчувають клієнтам, яким довелося пережити такий неприємний інцидент.

Як повідомляв УНН, на Кіровоградщині після святкування дня народження 12 людей опинилися у лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП