u-rayoni-turetskogo-portu-derindzhe-pogrimiv-potuzhniy-vibukh-ye-poraneni

У районі турецького порту Деріндже погримів потужний вибух, є поранені

 • 292597 переглядiв

Деталі

"Стався вибух на місці розташування сховищ ТМО в районі Деріндже в Коджаелі. Вибух відчувався також із Гельджюка. До регіону було відправлено велику кількість бригад", - пише видання.

"Було чути звук вибуху. Ми подумали, що це землетрус. Ми бачили, що вибухнуло сховище TMO. Ми відправили 4 поранених друзів до лікарень", - зазначив мер Деріндже Зекі Айгюн.

Як повідомляється, вибух стався близько 14:40 за місцевим часом на місці розташування сховищ ТМО біля узбережжя Деріндже у провінції Коджаелі "з невстановленої причини".

"Вибух стався на складі Toprak Mahsulleri Ofisi (Турецької зернової ради – ред.) у Деріндже у провінції Коджаелі. За попередніми даними, внаслідок вибуху постраждали 9 людей. Причина вибуху поки не відома", - повідомляє турецький телеканал NTV.

Ідеться імовірно про агентство ТМО - турецького державного зернового оператора.

Внаслідок вибуху, через який піднялася густа хмара диму та пилу, у район були направлені пожежно-рятувальні, медико-санітарні та поліцейські бригади. Звук вибуху було чути у багатьох частинах затоки.

Kocaeli Derince'de TMO silolarının bulunduğu yerde patlama oldu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Gölcük'ten de hissedilen şiddetli patlamaya dair detaylar @trthaber’de. https://t.co/aJk7yxnAqJ

— TRT Haber Canlı (@trthabercanli) August 7, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Новий штам Covid: названо 10 головних симптомів хвороби

     • 2675060 переглядiв

    На Київщині загинули двоє комунальників: що відомо

     • 280773 переглядiв

    Морську міну викинуло штормом на узбережжя Миколаївщини

     • 226714 переглядiв