ukenru
u-radi-stvorili-mizhfraktsiyne-obyednannya-free-markiv

У Раді створили міжфракційне об'єднання "Free Markiv!"

 • 11110 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. У Верховній Раді депутати створили міжфракційне об'єднання "Free Markiv!". Про це повідомив заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук під час ранкового засідання, передає кореспондент УНН.

"Створено міжфракційне обєднання "Free Markiv!". Головою цього об'єднання обрано народного депутата Чернєва Єгора Володимировича", - зазначив Стефанчук.

При цьому він додав, що також у Раді створені об'єднання "Правозахисна та антикорупційна коаліція", співголовою якого став народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко, "За розвиток реформи місцевого самоврядування і децентралізацію влади", "Київщина".

Крім того, за словами заступника голови ВРУ, в створеному раніше міжфракційному об'єднанні поменшало членів.

"Надійшла заява від народного депутата Урбанського про те, що він виходить з міжфракційного об'єднання "Кубань", - оголосив Стефанчук.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ України планує самостійно розслідувати загибель італійського репортера Андреа Роккеллі і його російського перекладача Андрія Миронова поблизу Слов'янська, за яке до 24 років ув'язнення засудили українця Віталія Марківа в Італії.

Як повідомляв УНН, вже декілька років 30-річний нацгвардієць Віталій Марків з подвійним громадянством України та Італії перебуває під вартою у в’язниці в Італії. 30 червня 2017 року італійські правоохоронці заарештували його в аеропорту Болоньї, коли він з дружиною приїхав у відпустку до своєї матері — вона живе в області Марке.

17 жовтня у ВР створено міжфракційне об'єднання Кубань.

Українські Національні Новини

Політика