ukenru
u-radi-initsiyuyut-vidstoronennya-yaremenka-vid-kerivnitstva-komitetom-cherez-seks-skandal

У Раді ініціюють відсторонення Яременка від керівництва комітетом через секс-скандал

 • 15736 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. У Верховній Раді ініціюють відсторонення народного депутата від фракції "Слуга народу" Богдана Яременка від керівництва Комітетом у закордонних справах через інтимний скандал і обурливу поведінку у зв'язку із викриттям. Про це заявила народний депутат (від фракції "Опозиційна платформа - За життя") Антоніна Славицька, виступаючи з парламентської трибуни, передає кореспондент УНН.

"Ми будемо ініціювати питання відкликання голови комітету, оскільки ми не бачимо жодної реакції від фракції, яку він представляє", - зазначила Славицька.

За її словами, парламентарі стали свідками "обурливої поведінки чоловіка", хоча він, як керівник Комітету у закордонних справах має "уособлювати дипломатію". Натомість, на її думку, він не тільки відзначився поганими вчинками, а ще й відверто брехав при цьому.

Після цього виступу спікер парламенту Дмитро Разумков не дав слова самому Яременку, пославшись на відсутність часу.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Слуга народу" Богдан Яременко, фото інтимної переписки якого напередодні поширилися у мережі, вибачився "перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми".

Раніше у мережі з'явилися фото листування нардепа, де він нібито спілкувався в онлайн-мережі знайомств про інтим за гроші. На це Яременко заявив, що під час засідання Верховної Ради влаштував "провокацію" та дозволив журналістам сфотографувати своє сфабриковане "листування".

Також він заявляв, що не бачить сенсу проходити поліграф у зв’язку зі своєю інтимною перепискою.

Українські Національні Новини

Політика