u-povitryanikh-silakh-poyasnili-chomu-rf-atakuvala-starokostyantiniv

У Повітряних силах пояснили, чому рф атакувала Старокостянтинів

 • 687894 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Під час нічної атаки ворог завдав ударів по Старокостянтинову, оскільки там розташований військовий аеродром. Однак, в умовах сьогодення українська авіація мобільна і льотчики знають, як протидіяти військовим рф у таких ситуаціях, розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону, передає УНН.

Цитата

"Не вперше атакується саме цей аеродром. Там штатне місце базування бригади тактичної авіації, яка має на озброєнні бомбардувальники СУ-24м. Але в нинішніх умовах хочу сказати, що авіація у нас доволі мобільна. Наші авіатори, льотчики і всі, хто забезпечують польоти знають, як протидіяти ворогу в таких умовах", - заявив Ігнат.

Деталі

Він підкреслив, що по всій території Україні розташовані десятки оперативних аеродромів, тому ворогу не вдасться "так просто" знищити українську авіацію.

"Вони хіба що у своїх пабліках і пропагандистських телеканалах знищують по 20 літаків щотижня. Я думаю, що наші льотчики найближчим часом покажуть їм, де раки зимують", - підсумував речник.

Нагадаємо

Повітряні Сили ЗСУ повідомили, що у ніч на 6 серпня під час ворожої атаки знищили 57 повітряних цілей. Зокрема — 13 крилатих ракет «Калібр», 17 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 27 ударних безпілотників типу "шахед".

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Як безпечно кермувати в спеку: поради для водіїв

     • 387578 переглядiв