u-ponedilok-27-lystopada-shkoly-kyivshchyny-pratsiuvatymut-dystantsiino

У понеділок, 27 листопада, школи Київщини працюватимуть дистанційно

 • 38319 переглядiв

У зв'язку з очікуваними складними погодними умовами 27 листопада школи Київської області переходять на дистанційне навчання, але дитячі садочки залишаються відкритими. Влада закликає мешканців залишатися вдома, щоб запобігти заторам на дорогах і полегшити прибирання снігу.

Завтра, 27 листопада, через прогнозоване погіршення погоди на Київщині школи переведуть на дистанційний режим. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація, передає УНН.

Школи Київщини в понеділок, 27 листопада, працюватимуть у дистанційному режимі. Дитсадки працюватимуть у звичному режимі! Таке рішення ухвалили на оперативному засіданні комісії ТЕБ та НС.

- йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду завтра школи Одещини працюватимуть дистанційно – Кіпер

У відомстві пояснили, що за прогнозами синоптиків, погода погіршуватиметься. Через сильні снігопади рух на дорогах може бути ускладнений.

Таким в ОВА хочуть запобігти  колапсу на автошляхах та дати можливість відповідним службам у разі снігопаду оперативно розчищати дороги.

Доповнення 

У відомстві закликали мешканців Київщини завтра пересидіти непогоду вдома, аби не  наражати себе на небезпеку.

Нагадаємо

Сьогодні, 26 листопада, негода вирує на півдні країни. Зокрема в Одеській області через негоду знеструмлено 131 населений пункт, включаючи частину Київського району Одеси. 

Схожа ситуація і на Херсонщині. Там через непогоду без світла лишились низка населених пунктів регіону. Повністю знеструмлено Станіславську громаду, а також майже всі населені пункти Бериславської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПогода у понеділок: 27 листопада по всій території України очікуються хуртовини та ожеледиця на дорогах.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі