u-polschi-stalasya-strilyanina-napadnik-zastreliv-cholovika-a-potim-skoyiv-samogubstvo

У Польщі сталася стрілянина: нападник застрелив чоловіка, а потім скоїв самогубство

 • 290513 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. У центрі польського міста Познань у неділю, 16 липня, чоловік влаштував стрілянину. За словами свідків і правоохоронців, нападник застрелив чоловіка, а потім покінчив життя самогубством. Наразі поліція з'ясовує деталі злочину, пише УНН, посилаючись на Gazeta Wyborcza.

Деталі

Інцидент стався близько 18:00 за київським часом у неділю на вулиці Святого Марціна. Один з очевидців стрілянини зняв відео, на якому видно чоловіка, який лежав між столиками ресторану, а над ним стояв нападник у червоній сорочці та бейсболці з пістолетом у правій руці. Як пише видання, він поцілився в лежачого чоловіка та вистрілив. Через декілька хвилин нападник приставив зброю до скроні й скоїв самогубство.

Поліція Познані повідомила, що загиблі були місцевими жителями, їм було 30 і 31 рік. Правоохоронці підкреслили, що це була перша стрілянина за майже 30 років, здійснена на очах у свідків у ресторані в центрі Познані. Як повідомляє ЗМІ, ймовірним мотивом злочину були ревнощі - нападник не змирився з тим, що жінка зустрічалася з іншим чоловіком.

Нагадаємо

У хорватському місті Сисак 2 липня сталася стрілянина, чоловік з невідомих причин відкрив вогонь. Як наслідок – загинула 45-річна жінка, ще четверо людей дістали поранення.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві обмежують рух вантажівок на тлі спеки

     • 621628 переглядiв

    В Україні стартувала кампанія з вакцинації від кору

     • 565146 переглядiв

    Спека в Європі: за "Цербером" прийшов "Харон"

     • 431868 переглядiв

    У кремлі заявили, що зернова угода "зупинилася"

     • 567914 переглядiв