ukenru
u-polon-zdavsya-pershiy-novomobilizovaniy-rosiyanin-yakogo-vidpravili-na-viynu-proti-ukrayini

У полон здався перший новомобілізований росіянин, якого відправили на війну проти України

 • 291932 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. У полон Силам Оборони здався перший росіянин, якого відправили на війну проти України в межах часткової мобілізації, пише УНН з посиланням на Telegram-канал Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Деталі

Зазначається, що 26-річний Михайло Куликов з Орська був відправлений на фронт в Україну через п'ять днів після отримання повістки. Проте, ще перебуваючи на території росії, він зателефонував на гарячу лінію проєкту та отримав інструкції як правильно та безпечно здатися у полон українцям.

Цитата

"Перші російські мобілізовані почали здаватися в полон Силам Оборони за допомогою проєкту "Хочу жити" від Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими... Сподіваємося, що його приклад наслідують тисячі російських окупантів, які не хочуть вмирати на війні проти України", - йдеться в повідомленні штабу.

Нагадаємо

Представник воєнної розвідки Андрій Юсов повідомив, що протягом останніх кількох тижнів надійшло понад 2 тисячі звернень щодо здачі в полон російських військових.

Українські Національні Новини

Війна