ukenru
u-politsiyi-ozvuchili-mozhlivu-prichinu-obvalu-budinku-v-odesi

У поліції озвучили можливу причину обвалу будинку в Одесі

 • 24118 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Обвал будинку в центрі Одеси міг статись через рух ґрунту, будинок мав крен. Про це під час брифінгу сказав начальник поліції Одеській області Олег Бех, передає УНН.

“Попередньо, як повідомили експерти, був невеличкий крен у саме цьому будинку. І в результаті руху ґрунту, можливо, і сталося падіння стіни у цьому будинку. На даний час слідчі проводять огляд місця падіння. Він буде тривати, я думаю, до ранку. Можливо, що і завтра буде додатково огляд продовжено”, - сказав Бех.

Він зазначив, що експерти нададуть чітку інформацію, чи можуть рятівники вже прибирати завали, чи може виникнути обвал будинку.

“Попередньо, обвал розпочався зверху, саме з даху. Як повідомили і рятівники, і експерти, і громадяни. Експерти вже остаточно нададуть нам всю необхідну інформацію, для того, щоб чітко кваліфікувати дії. На місці також було виявлено екскаватор. Екскаватор був відкритий, водія не було. На даний час ми встановлюємо, що то була за особа, яка на ньому здійснювала відповідні роботи підвищеної небезпеки і куди вона поділась з місця події”, - додав Олег Бех.

Нагадаємо, в центрі Одеси обвалилась стіна житлового будинку.

Українські Національні Новини

Суспільство