ukenru
u-pentagoni-povidomili-detali-peremovin-ostina-ta-reznikova-naperedodni-ramshtaynu-pro-scho-yshlosya

У Пентагоні повідомили деталі перемовин Остіна та Резнікова напередодні “Рамштайну”: про що йшлося

 • 1464738 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Прес-секретар Пентагону Пет Райдер повідомив деталі телефонної розмови очільника Міноборони США з головою оборонного відомства України Олексієм Резніковим напередодні “Рамштайну”. Він зазначив, що йшлося про постачання систем ППО та артилерії, передає УНН.

Цитата

“Міністр оборони США Ллойд Дж. Остін поговорив телефоном з міністром оборони України Олексієм Резніковим щодо пріоритетів Контактної групи з питань оборони України, яка відбудеться наступного тижня в Брюсселі, включаючи протиповітряну оборону та артилерію”, – йдеться в оприлюдненій заяві на сайті Пентагону.

Деталі

Своєю чергою, Олексій Резніков подякував американському колезі за підтримку України, додавши, що сторони також обговорили ситуацію на передовій та пріоритети для наступного “Рамштайну”.

“Була телефонна розмова з моїм великим другом та другом України Ллойдом Дж. Остіним III. Ми обговорили ситуацію на передовий і пріоритети наступного “Рамштайну”. США непохитно підтримують Україну. Все це можливо завдяки нашим прозорим та довірчим стосункам. Дякую”, – написав Резніков у своєму Twitter.

Доповнення

Наступне засідання у форматі “Рамштайн” відбудеться 14 лютого. Речник міноборони США генерал Патрік Райдер висловив очікування, що засідання Контактної групи з питань оборони України буде зосереджено на обговоренні нагальних потреб ЗСУ напередодні річниці повномасштабного вторгнення росії.

Українські Національні Новини

Політика